• ساعت : ۱۴:۴۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۴/۰۴/۱۶ 
  • تعداد بازدید : 41
معاون وزیر و رئیس سازمان تات:
خودكفایی در تولید گندم، برنج و شكر؛ اولویت راهبردی سازمان تحقیقات كشاورزی
معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: تأمین امنیت غذایی از مسیر افزایش بهره‌وری و دستیابی به خودکفایی در تولید گندم، برنج و شکر، از اولویت‌های راهبردی این سازمان در دولت چهاردهم است.

به گزارش روابط عمومی سازمان تات، غلامرضا گل‌محمدی، با اشاره به نقش مؤثر پژوهش‌های کاربردی در ارتقای بهره‌وری بخش کشاورزی اظهار داشت: سازمان تات با تمرکز بر ارقام مقاوم به خشکی و تنش‌های اقلیمی، راهکارهای علمی و فناورانه‌ای برای عبور از بحران کم‌آبی و تغییر اقلیم ارائه کرده که آثار آن در دیم‌زارهای کشور قابل مشاهده است.

وی با بیان اینکه در جنگ ۱۲ روزه اخیر برای تأمین کالاهای اساسی، وزارت جهاد کشاورزی سربلند بیرون آمد، افزود: تأمین امنیت غذایی در شرایط بحران، یک افتخار ملی برای کشور محسوب می‌شود که با همت پژوهشگران، معاونت های اجرایی وزارت، کشاورزان و تولیدکنندگان حاصل شده است.
گل‌محمدی با تأکید بر ضرورت انسجام ملی در مقابله با تهدیدات خارجی خاطرنشان کرد: وحدت مردم در برابر تجاوز دشمن، همانند گذشته سد محکمی در برابر طمع بیگانگان خواهد بود و امنیت غذایی نیز بخش مهمی از این مقاومت ملی به شمار می‌آید.

رئیس سازمان تات، سه‌گانه «پژوهش، آموزش و ترویج» را ضامن اصلی تحقق اهداف توسعه‌ای کشور دانست و گفت: دانش‌محوری و استفاده از فناوری‌های نوین، کلید موفقیت در افزایش تولید و خوداتکایی در محصولات استراتژیک است.

وی همچنین از تدوین ۱۱۴ طرح کلان تحقیقاتی در سازمان تات خبر داد و گفت: هدف‌گذاری برای دستیابی به خودکفایی ۹۰ درصدی در تولید برنج و شکر ظرف ۵ سال آینده، یکی از برنامه‌های راهبردی در این طرح‌هاست که با مشارکت مؤسسات تحقیقاتی و کشاورزان پیش خواهد رفت.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در پایان با تأکید بر هم‌افزایی بین مراکز علمی و بخش تولید تصریح کرد: آینده‌نگری، تعامل مؤثر با کشاورزان و پاسخ به نیازهای واقعی مزرعه، از ارکان موفقیت در حوزه تحقیقات کشاورزی است.

6.1.15.0
V6.1.15.0